Haar in de boter tussen Jill en Big Brother-medebewoners: "Dit te weten gekomen" TV en Radio
TV en Radio

Haar in de boter tussen Jill en Big Brother-medebewoners: "Dit te weten gekomen"

Haar in de boter tussen Jill en Big Brother-medebewoners: "Dit te weten gekomen"

Vorige maand zagen we Bart met de overwinning naar huis gaan in het derde seizoen van ‘Big Brother’. Twee jaar geleden mocht Jill Goede zich nog tot de grote winnares van haar seizoen kronen. Maar buiten een stevige prijzenpot en bekendheid heeft de Nederlandse niet veel aan het programma overgehouden. Toch al zeker geen hechte vriendschappen.

Waar de meeste kandidaten van het eerste ‘Big Brother’-seizoen nog steeds een hechte groep vormen - Liese Luwel en Naomi Timmerman hebben zelfs een podcast samen over de realityshow -, valt Jill Goede compleet uit de boot. Op haar Instagramverhaal onthult de voormalige winnares dat ze bewust geen contact meer houdt met haar medekandidaten.

"Julie (Vanderzijl, red.) spreek ik af en toe nog en vind ik echt een heel leuke meid", steekt Jill van wal. "En voor de rest: nee." De rest van de groep hoeft ze duidelijk niet meer te horen. Daarmee verwijst ze onder anderen naar Liese, Naomi, Nick Kraft en Michel Hennipman.

Ze speelden een spel

"Ik ben er de voorbije twee jaar eigenlijk wel achter gekomen dat ze in het echte leven ook zijn zoals ze in het huis waren”, onthult de ex-winnares nu. “Ondanks dat sommigen zeiden dat ze toen een spel speelden. Ik hou er niet van. Maar ik vind het goed zo”, besluit Jill.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws