Heerst er jaloezie onder de '#LikeMe'-sterren? Francisco Schuster onthult hoe hun onderlinge band echt is TV en Radio
TV en Radio

Heerst er jaloezie onder de '#LikeMe'-sterren? Francisco Schuster onthult hoe hun onderlinge band echt is

Heerst er jaloezie onder de '#LikeMe'-sterren? Francisco Schuster onthult hoe hun onderlinge band echt is

Camille Dhont, Pommelien Thijs, Maksim Stojanac, Francisco Schuster: uit ‘#LikeMe’ is al heel wat aanstormend talent voortgevloeid. Maar hoe gaat het er onderling aan toe tussen de acteurs? Gunnen ze elkaar dit succes of heerst er toch eerder jaloezie?

Voormalige ‘#LikeMe’-gezichten Camille Dhont, Pommelien Thijs en Maksim Stojanac zijn al een tijdje vaste waarden in de Vlaamse muziekindustrie. Maar nu komt er nog eentje piepen. Ook Francisco Schuster brengt deze week namelijk zijn debuutsingle ‘Alleen’ uit. Dat bracht hij maandag trouwens in avant-première op ‘Tien Om Te Zien’, onder het goedkeurende oog van zijn ex-collega’s.

Voortaan staat Francisco dus zonder zijn ‘#LikeMe’-vrienden op het podium. “Toch geeft het mij een blij en veilig gevoel dat ze hier ook zijn”, zegt Francisco in Het Laatste Nieuws. “Ze hebben mij keihard aangemoedigd en gesteund, Maksim is me zelfs een knuffel komen geven.” Van concurrentie is er duidelijk geen sprake.

Andere stijl

“We zijn allemaal verschillende artiesten met verschillende doelen”, maakt de zanger duidelijk. Zo is Francisco’s stijl eerder gebaseerd op die van grote idolen Bruno Mars, Beyoncé en Michael Jackson en gaat het bij hem vooral over zingen en dansen tegelijk. “Je kunt ons niet vergelijken. Ik doe dat zelf ook niet. Anders zou ik mezelf ook te veel druk opleggen”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws