Het loopt helemaal mis tijdens slotshow van 'Kom op tegen kanker, alles in de strijd' TV en Radio
TV en Radio

Het loopt helemaal mis tijdens slotshow van 'Kom op tegen kanker, alles in de strijd'

Het loopt helemaal mis tijdens slotshow van 'Kom op tegen kanker, alles in de strijd'

Zita Wauters was op donderdag te gast in 'De Ideale Wereld'. Daarin vertelde ze dat de slotshow van 'Kom op tegen kanker, alles in de strijd', die vanavond wordt uitgezonden op VRT 1 maar eerder deze week al werd opgenomen, niet helemaal verliep zoals gepland.

Tijdens de slotshow van 'Kom op tegen kanker, alles in de strijd' gaat Zita Wauters samen met zeven andere bekende vrouwen uit de kleren om aandacht te vragen voor borstkanker. Die slotshow is vanavond te bekijken op VRT 1, maar op dinsdagavond 26 maart werd de show al opgenomen in het Kursaal Oostende.

Een dag later, op woensdag 27 maart, was Zita Wauters te gast bij 'De Ideale Wereld'. "Ik was niet zenuwachtig om uit de kleren te gaan", vertelde de dochter van Koen Wauters daar. Al liep niet alles van een leien dakje. Zo ging het aan het einde van de show mis.

Alles gezien

"Ze hadden ons op voorhand gezegd dat er een black-out zou komen, maar die kwam er maar niet. Het licht bleef maar aan. Vervolgens hebben we dan maar een cirkel gevormd en hebben we elkaar een knuffel gegeven in onze blote borsten. Nadien zijn we dan snel van het podium afgelopen", aldus Zita. "Ik denk wel dat het publiek alles gezien heeft", lachte ze nog.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws