"Hij is de opdrachtgever van de pyromaan waardoor Peter en Marie-Rose stierven!" TV en Radio
TV en Radio

"Hij is de opdrachtgever van de pyromaan waardoor Peter en Marie-Rose stierven!"

"Hij is de opdrachtgever van de pyromaan waardoor Peter en Marie-Rose stierven!"

Louise (Charlotte Sieben) kreeg onlangs van de politie te horen dat de pyromaan die de woningbrand aanstak waarbij Peter (Gunther Levi) en Marie-Rose (Martine Jonckheere) het leven lieten, werkte in opdracht van iemand. Nu denken de kijkers ook te weten wie die opdrachtgever is.

Joris Nuyens (Jan Sobri) maakte onlangs zijn intrede in 'Familie'. Zo haalde Lars (Kürt Rogiers) hem binnen als CSO nadat hij Wolf & Bos gered had van de ondergang. Maar volgens veel kijkers zit hij achter de brand waarbij Peter en Marie-Rose om het leven kwamen.

"Hij reageerde wel heel raar op Louise", "Hoe hij haar aankeek: creepy! En toen dat fragment volgde over de brand waarbij haar papa Peter stierf, dacht ik meteen dat hij daar wat mee te maken had" en "Er zijn veel theorieën over wie die brand aanstak: een pyromaan, een celgenote van Marie-Rose, Francesca en zotte Aurelie waren al verdacht. Daar komt deze man nu ook bij", klinkt het onder meer op sociale media.

Is Bertje terug?

Maar sommige kijkers gaan nog een stapje verder. "Dit is misschien vergezocht, maar zou Joris niet Bertje Van den Bossche kunnen zijn?", vraagt een kijker zich af. "Ik denk dat ook. Want wie wilde een paar Van den Bossches uit de weg ruimen? Inderdaad: Bertje. Iedereen zal zeggen dat hij dood is, maar zijn lijk werd nooit gevonden", aldus een fan. Bertje is de buitenechtelijke kleinzoon van Pierre, de eerste man van de Bomma (Annie Geeraerts).

Populair

Laatste nieuws