Hoelang zal Stefanie te zien zijn in 'Familie'? Actrice Jasmijn Van Hoof verklapt het antwoord TV en Radio
TV en Radio

Hoelang zal Stefanie te zien zijn in 'Familie'? Actrice Jasmijn Van Hoof verklapt het antwoord

Hoelang zal Stefanie te zien zijn in 'Familie'? Actrice Jasmijn Van Hoof verklapt het antwoord

Jasmijn Van Hoof maakte gisteren haar comeback in 'Familie' als Stefanie. Maar hoelang zal de actrice te zien zijn in de reeks? Daarover licht ze al een tipje van de sluier op in Dag Allemaal.

Jasmijn Van Hoof was op woensdag, na een afwezigheid van twee jaar, opnieuw te zien in 'Familie'. Intussen staat ze al sinds september op de set. Toch was het ook voor haar wennen om opnieuw voor de camera te staan.

"Bij de eerste lezing sloeg ik even in paniek", bekent Jasmijn in Dag Allemaal. "Ik vond mijn eerste zinnen zo onnatuurlijk klinken, en ik stak dat in mijn kop: 'O nee, wat als ik mijn naturel kwijt ben? Ben ik het verleerd?' Ik zat daar echt heel hard mee", vertelt de actrice.

Minstens negen jaar

"Dat was half september, en ik heb dat toch meegesleept tot mijn eerste draaidag begin november. Het heeft dan nog twee weken geduurd voor ik gerustgesteld was: 'Oké, ik kan het nog'", aldus Jasmijn. De actrice hoopt dan ook dat ze nog lang te zien zal zijn in de soap. "Als het van mij afhangt, ben ik weer vertrokken voor minstens negen jaar 'Familie'", klinkt het enthousiast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws