Iedereen zegt hetzelfde over de afvallers bij 'Kamp Waes' TV en Radio
TV en Radio

Iedereen zegt hetzelfde over de afvallers bij 'Kamp Waes'

Iedereen zegt hetzelfde over de afvallers bij 'Kamp Waes'

Gisteren vielen er maar liefst drie kandidaten af in 'Kamp Waes'. Emma, Youssef en Julien moesten het programma met tegenzin verlaten. De drie kandidaten gaven alles van zichzelf, maar soms moeten er beslissingen genomen worden in het belang van zichzelf.

Julien raakte in paniek toen hij door een tunnelcomplex veertien meter onder de grond de uitgang moest zoeken. Het was pikdonker, en ze hadden enkel aan het begin 5 minuten naar een plannetje mogen kijken waar de uitgang zich bevond. "Ik was in paniek, want ik ben claustrofoob", aldus Julien die zijn enkel verzwikte toen hij in paniek rondliep.

Hij wou nog deelnemen aan de volgende proef, maar met een pittige proef waarbij de kandidaten minstens 50 kilometer zouden moeten afleggen, heeft Fly besloten om zijn deelname stop te zetten.

Voor Emma en Youssef werd het einde verhaal in de 50 kilometer durende oriëntatieloop. Youssef scheurde zijn ligamenten. Hij wou nog doorgaan, maar één van de instructeurs greep in om hem tegen zichzelf te beschermen.

Emma was zo uitgeput, dat kaartlezen niet meer lukte. Ze bleef rond het beginpunt dwalen en raakte niet verder. Ook toen besloot Fly om een einde te maken aan haar deelname. "Je hebt zoveel achterstand dat je nooit meer op tijd binnen kan komen. Je de nacht insturen, wetende dat je het niet zou halen, had niet correct geweest."

Alle kijkers zijn het wel eens over deze kandidaten. "Zoveel respect!", "Knap gedaan!", "Tonnen respect!", "Wat een doorzettingsvermogen", "Wat een stoere juf!", "Je mag trots zijn", zijn de reacties die we kunnen lezen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws