In primeur: Kelly Pfaff en Sam Gooris tonen eerste beelden van nieuwe reeks TV en Radio
TV en Radio

In primeur: Kelly Pfaff en Sam Gooris tonen eerste beelden van nieuwe reeks

In primeur: Kelly Pfaff en Sam Gooris tonen eerste beelden van nieuwe reeks

In het eerste seizoen van ‘Expeditie Gooris' trokken Kelly Pfaff en Sam Gooris samen met hun kinderen Shania en Kenji naar enkele Europese bestemmingen die voor hen belangrijk waren. Voor het tweede seizoen zoeken ze eens verdere oorden op.

Wegens enorm succes krijgt ‘Expeditie Gooris’ binnenkort een tweede seizoen. Daarin gaan Kelly, Sam en de kinderen opnieuw op roadtrip, door de Verenigde Staten deze keer. Het land staat al jaren op het verlanglijstje van de familie Gooris en nu is het er eindelijk van gekomen.

Het tweede seizoen is niet alleen goed nieuws voor de fans, maar ook voor Kelly en Sam zelf. Nog nooit zijn ze zo lang op reis geweest met hun gezinnetje dan voor ‘Expeditie Gooris’. Ze genieten samen dan ook dubbel en dik van de zonnige VS. Op Instagram kunnen Kelly’s volgers nu al een glimp opvangen van hun fantastische reis.

De fans staan in ieder geval te popelen om het resultaat ervan op de buis te zien. “Wanneer beginnen de nieuwe afleveringen? Ik kijk er al naar uit”, “Verlang al om te kijken” en “Prachtig om te zien, mooi gezin”, luidt het in de reacties. “Zo leuk weer om te zien. Vroeger altijd naar ‘De Pfaffs’ gekeken en nu kunnen we jullie opnieuw volgen”, schrijft een meer dan tevreden fan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws