Ingeborg gaat verrassend programma presenteren: "Intenser dan ik had verwacht" TV en Radio
TV en Radio

Ingeborg gaat verrassend programma presenteren: "Intenser dan ik had verwacht"

Ingeborg gaat verrassend programma presenteren: "Intenser dan ik had verwacht"

Ingeborg heeft geweldig nieuws te melden. Zo zal ze binnenkort opnieuw op tv schitteren in een gloednieuw survivalprogramma dat later dit jaar te zien zal zijn bij VTM2. De presentatrice licht nu al een tipje van de sluier op.

De 51-jarige Ingeborg heeft een nieuwe tv-job. Zo zal ze dit voorjaar te zien zijn op VTM2 als presentatrice in het nieuwe ‘Million Dollar Island’. Het programma werd bedacht door John De Mol en is reeds te zien in Nederland. Nu heeft de commerciële zender er een eigen versie van gemaakt. De opzet van het programma is zeer simpel: honderd deelnemers vertrekken naar een onbewoond eiland en daar moeten ze zien te overleven.

Elke deelnemer krijgt ook een polsbandje dat 10.000 euro waard is. De kandidaten kunnen bandjes winnen en verliezen door verschillende uitdagingen. Deelnemers die opgeven, mogen dan weer hun polsbandje doorgeven aan een andere kandidaat. “Vriendschappen smeden blijkt dus essentieel voor wie uiteindelijk met de inzet van één miljoen euro naar huis wil”, klinkt het.

Ingeborg moest niet lang twijfelen toen ze gevraagd werd. “Met mijn achtergrond als psychotherapeut moest ik wel volmondig ‘ja’ zeggen tegen dit programma”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. Een onvergetelijk avontuur was het voor haar, maar ook intenser dan verwacht. “Als mensen in een competitieve omgeving moe zijn, honger hebben en hun plekje in de groep niet vinden, worden heel wat boeiende dynamieken zichtbaar”, aldus de presentatrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws