Is Raphaël uit 'Boer zkt Vrouw' weer samen met Jasha? Boer onthult groot nieuws TV en Radio
TV en Radio

Is Raphaël uit 'Boer zkt Vrouw' weer samen met Jasha? Boer onthult groot nieuws

Is Raphaël uit 'Boer zkt Vrouw' weer samen met Jasha? Boer onthult groot nieuws

Boer zkt Vrouw’ was dit jaar geen groot succes. Na dit bewogen vijftiende seizoen bleef geen enkel koppel overeind. Tot iedereens grote verbazing gingen ook hoefsmid Raphaël en Jasha uit elkaar. Maar ze hielden de deur op een kier. De boer onthult of ze intussen een koppel zijn.

Nadat Katrijn en Jolyn de boerderij van Raphaël na een felle ruzie verlieten, bleef de boer al snel met één dame achter, Jasha. En dat ging meteen de goede richting uit. Na de romantische trip bleef het koppeltje zelfs lange tijd afspreken om te zien of het iets kon worden. “We zijn toen enkele weken quasi onafscheidelijk geweest”, vertelt Raphaël in TV-Familie. Tot hij drie weken naar Zuid-Afrika vertrok met vrienden, een reis die al lang gepland stond.

“Ik had het toen best moeilijk. Ik viel in een zwart gat toen Raphaël vertrok”, pikt Jasha in. Na die reis was het helaas nooit meer hetzelfde tussen de twee en scheidden helaas hun wegen. “Daar heb ik het erg lastig mee gehad. En ik blijf erbij: ik zie Jasha nog altijd doodgraag”, klinkt het bij de hoefsmid. “Jasha zal nooit meer uit m'n leven verdwijnen, ze is een geweldige vrouw. Maar soms is diepe vriendschap meer waard dan een relatie.”

Toch méér dan vriendschap?

“Het zit zo: we hebben nog steeds een enorme connectie. En of het opnieuw iets tussen ons kan worden? We sluiten dat zeker niet uit”, bekent Jasha. Het lijkt er zelfs op dat ze het daten opnieuw een kans willen geven. “We houden sowieso contact en horen elkaar vaak. En als we de komende tijd weer naar elkaar zouden groeien, moet dat vooral op ons eigen tempo zijn. Weg van camera's en schijnwerpers”, denkt Raphaël erover. “Zonder die druk van buitenaf, weet je wel”, aldus Jasha.

“En mochten die gevoelens niet terugkomen, dan houden we er op z'n minst een prachtige vriendschap aan over”, besluit ze. Maar toch liever méér dan vriendschap, lijkt het. “We zullen wel zien…”, glimlacht de boer. “Ik ben al dankbaar dat ik Jasha heb leren kennen. Ik heb dus geen spijt van mijn deelname. Binnenkort gaan we nog eens afspreken met de groep. Al dan niet met Jasha aan mijn zijde…”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws