Jacky Lafon verklapt meer over haar deelname aan 'Hotel Romantiek': "Of ik de liefde vond?"

240130jackylafonhotelromantiekvrt1
Voor de allereerste keer in de geschiedenis van 'Hotel Romantiek' doet er een bekende Vlaming mee aan het programma. Zo konden de kijkers op maandag zien hoe Jacky Lafon haar intrede maakte. In Het Belang van Limburg onthult de 77-jarige artieste nu ook meer over haar deelname aan het datingprogramma op VRT 1.
Zo vertelt Jacky onder meer wat ze zoekt in een partner. "Eentje met zin voor humor. Slim. Een levensgenieter. Maar bovenal iemand die mij neemt zoals ik ben", aldus de voormalige 'Familie'-actrice in Het Belang van Limburg. Zo moet haar toekomstige wederhelft rekening houden met haar drukke agenda.
"Ik ben nog heel actief op de planken. En als de zon schijnt, spring ik in mijn auto en rijd ik naar de zee. Thuis ben ik enkel om te slapen. Dat maakt een relatie niet simpel, toch niet op de klassieke wijze. Samenwonen, daar bedank ik voor", klinkt het stellig. Toch is ze wel op zoek naar een soulmate.

Veel knuffels

"Een beetje zoals iedereen, zeker? De lockdown heeft me dat doen beseffen. Plots zat ik dagenlang alleen thuis." Maar heeft ze ook de liefde gevonden via het programma? Daarover houdt ze de lippen stijf op elkaar. Zelfs haar familie weet niet hoe haar avontuur afgelopen is. "Mijn dochter en familie zitten al sinds mei op hete kolen", aldus Jacky. Maar de zangeres blikt alvast erg positief terug op haar deelname.
"Bijna meteen ben ik door al die mensen omarmd, letterlijk. Hoeveel knuffels er daar gegeven zijn. Echt, ik heb enkel positieve herinneringen aan die week", besluit ze.