Jamie-Lee Six en Maarten Cop aan de deur gezet bij 'Het Jachtseizoen': dit is er volgens Laura Tesoro aan de hand TV en Radio
TV en Radio

Jamie-Lee Six en Maarten Cop aan de deur gezet bij 'Het Jachtseizoen': dit is er volgens Laura Tesoro aan de hand

Jamie-Lee Six en Maarten Cop aan de deur gezet bij 'Het Jachtseizoen': dit is er volgens Laura Tesoro aan de hand

‘Het Jachtseizoen’ is weer geopend op VTM. Laura Tesoro staat net zoals vorig jaar weer paraat om de voortvluchtige BV’s te vangen. Maar haar twee kompanen, Jamie-Lee Six en Maarten Cop, is ze onderweg ergens verloren.

Gisteren is het tweede seizoen van ‘Het Jachtseizoen’ van start gegaan op VTM. Deze keer wordt Laura Tesoro bijgestaan door Julie Van den Steen en Nora Gharib om BV-duo’s, die op de vlucht zijn, te pakken.

Van influencer Jamie-Lee Six en ‘Familie’-acteur Maarten Cop is verrassend genoeg geen spoor meer te bekennen. “Die zijn nog altijd springlevend, maar voor seizoen twee wilden ze twee nieuwe gezichten, denk ik. En dat zijn Julie en Nora geworden”, zegt Laura Tesoro in HLN Showbits. Maar de precieze verklaring moet ze ons schuldig blijven. “Als je het echte antwoord wil weten, moet je daarvoor bij VTM zijn”, besluit de zangeres.

Mooie kans

“Wij hebben daar niets in te zeggen”, benadrukt Laura. Maar Julie en Nora zijn in ieder geval in de wolken dat ze deze unieke kans hebben gekregen. “We vinden het fantastisch dat we dit mochten proberen”, glundert Nora. “Als ze mij volgend jaar weer vragen, doe ik het sowieso nog eens!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws