Jens Dendoncker is niet op zijn mondje gevallen en haalt uit naar Gert Verhulst TV en Radio
TV en Radio

Jens Dendoncker is niet op zijn mondje gevallen en haalt uit naar Gert Verhulst

Jens Dendoncker is niet op zijn mondje gevallen en haalt uit naar Gert Verhulst

Jens Dendoncker schittert sinds gisteren terug op tv. Hij heeft zijn start duidelijk niet gemist, want hij heeft meteen iets te zeggen over Gert Verhulst

Gisteren was het eindelijk zover: de eerste aflevering van het nieuwe VTM-programma ‘Even goeie vrienden’ kwam op tv. De ludieke quiz wordt gepresenteerd door een duo dat al eerder samen opdook in ‘The Masked Singer’, namelijk Jens Dendoncker en Julie Van den Steen. De twee komen goed overeen en dat is ook op het scherm te zien.

Jens hoopt alvast dat ‘Even goeie vrienden’ het goed gaat doen. Daarom past hij graag enkele technieken van kijkcijferkanon Gert Verhulst toe. Als Jens de verschillende categorieën introduceert, gebruikt hij het n-woord. Maar dat doet hij niet zomaar. “In je eerste aflevering moet je altijd met iets supercontroversieels uitpakken”, vertelt hij.

Daarmee verwijst Jens naar de heisa omtrent ‘De Tafel van Vier’, de talkshow van Gert Verhulst. “Liefst 30 keer, dan schrijven de gazetten een hele week over je. Bij Gert is dat ook gelukt”, klinkt het. “Trouwens, mijn interviews met mijn oprechte excuses zijn ook al ingeboekt. Dan schrijven ze de week erna nog over ons”, aldus Jens.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws