Joris Hessels deelt bijzonder slecht nieuws na zijn deelname aan 'De Expeditie: Groenland' TV en Radio
TV en Radio

Joris Hessels deelt bijzonder slecht nieuws na zijn deelname aan 'De Expeditie: Groenland'

Joris Hessels deelt bijzonder slecht nieuws na zijn deelname aan 'De Expeditie: Groenland'

Joris Hessels (43) is momenteel te zien in het gloednieuwe survivalprogramma 'De Expeditie: Groenland', dat uitgezonden wordt op Play4 en Streamz. Daarin was al te zien dat de programmamaker kampte met frostbite. En helaas heeft Joris nog een tijdje gesukkeld met die aandoening.

Dat vertelt hij in een interview met Het Laatste Nieuws. "Op de tweede dag kreeg ik frostbite aan mijn vingertoppen", vertelt de programmamaker in de krant. "Ik heb daar nog tot een half jaar na onze terugkeer de gevolgen van gevoeld. Of beter: niet gevoeld, want mijn vingertoppen waren gevoelloos", aldus Joris.

Al maakte hij zich niet ongerust. "Ik heb me daar nooit zorgen over gemaakt, omdat Henk-Jan (de reisgids, red.) me verzekerde dat het na verloop van tijd voorbij zou gaan. En hij had gelijk." Toch zou Joris niet opnieuw meedoen aan het programma.

Geen tweede keer

"Ik zou deze tocht geen tweede keer ondernemen, maar ik ben wél blij dat ik het gedaan heb", aldus Joris. "Het is ook prachtig in beeld gebracht, wat het des te aangenamer maakt om terug te blikken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws