"Kandidaat moet 'Love Island' verlaten wegens narcisme en agressie" TV en Radio
TV en Radio

"Kandidaat moet 'Love Island' verlaten wegens narcisme en agressie"

"Kandidaat moet 'Love Island' verlaten wegens narcisme en agressie"

Eerder deze week dropte Lena een bommetje in ‘Love Island’ toen ze de villa voor haar mentale welzijn besloot te verlaten. Imad volgde zijn koppelpartner naar huis, tot grote verbazing van Lena zelf. Maar volgens de Nederlandse roddelpers was er meer aan de hand.

Het Nederlandse roddelkanaal Juice Channel trok deze versie meteen in twijfel. Van goed geïnformeerde bronnen, die dicht bij de productie van ‘Love Island’ staan, vernamen ze namelijk dat niet Lena, maar Imad de villa moest verlaten. Volgens hen moest de kandidaat opstappen wegens narcisme en agressie. Om dat voor de kijkers verborgen te houden, zou Lena het voortouw moeten nemen en vertrekken, waardoor Imad zou kunnen aansluiten.

Al wil Lena die roddels meteen zelf de kop indrukken. “Ik had mezelf voorgenomen om daar niet op te reageren, maar ik vind dat de berichtgeving té ver gaat”, zegt de realityster in Het Laatste Nieuws. “Daarom wil ik dat iedereen de waarheid kent. Imad en ik hebben er weliswaar voor gekozen om onze relatie niet verder te zetten, maar het doet me pijn om al die leugens te lezen. Imad is absoluut niet agressief geweest tegenover mij. Alle Islanders kunnen dat bevestigen. De productie zou dat ook nooit toestaan.”

Geschrokken

“Imad heeft ook zélf beslist om de villa te verlaten. En niet omdat hij daartoe gedwongen werd”, vervolgt Lena. “Ik heb mijn keuze gemaakt, in samenspraak met de makers en de psycholoog. Dat stond volledig los van Imad. Hij was vrij om te blijven”, verduidelijkt de ‘Love Island’-kandidate. “Toen hij besliste om ook te gaan, was ik écht geschrokken - wat je ook aan m'n gezicht zag. Ik heb hem nog proberen duidelijk te maken dat hij niet hoefde op te stappen, maar hij zag zijn exit als de meest logische optie.”

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws