Keert Kathleen Aerts toch terug met 'Villa Zuid-Afrika'? Ex-K3’tje onthult plots groot nieuws TV en Radio
TV en Radio

Keert Kathleen Aerts toch terug met 'Villa Zuid-Afrika'? Ex-K3’tje onthult plots groot nieuws

Keert Kathleen Aerts toch terug met 'Villa Zuid-Afrika'? Ex-K3’tje onthult plots groot nieuws

In ‘Villa Zuid-Afrika’ konden de kijkers op VTM2 zien hoe Kathleen Aerts en haar man Steven hun droom om in Zuid-Afrika een guesthouse uit te baten in vervulling brachten. Intussen is het al een jaar geleden dat het programma van de buis verdween. Maar krijgt de realityreeks binnenkort toch nog een derde seizoen?

Het zijn spannende tijden voor Kathleen Aerts. Sinds kort brengt de voormalige K3-zangeres namelijk haar eigen ‘Droom’-wijn op de markt. “We zijn er eigenlijk al zo’n twee jaar mee bezig, sinds we de ‘Droom’-guesthouse openden”, vertelt ze in HLN Showbits. “We hebben daar een 73 jaar oude wijngaard. Zo is het idee ontstaan om onze eigen wijn te lanceren.”

Wie ‘Villa Zuid-Afrika’ heeft gevolgd, kon toen al zien hoe Kathleen naast het guesthouse ook een wijngaard kocht. Over ‘Villa Zuid-Afrika’ gesproken, mogen de fans nog een vervolg op het realityprogramma verwachten? Dat sluit het ex-K3’tje niet uit.

Agenda's samenleggen

“Er is nog niets concreet, maar er zijn gesprekken gaande”, kan Kathleen al verklappen. “Het is ontzettend druk met alles wat we doen, zowel de reizen, de guesthouse als onze eigen wijn. Maar we zijn de agenda’s bij elkaar het leggen en alles eens aan het bekijken, dus wie weet”, glundert ze. Fingers crossed dus!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws