Kijkers ontdekken grote fout in eerste aflevering van 'Blind Getrouwd': "Dit kan echt niet!" TV en Radio
TV en Radio

Kijkers ontdekken grote fout in eerste aflevering van 'Blind Getrouwd': "Dit kan echt niet!"

Kijkers ontdekken grote fout in eerste aflevering van 'Blind Getrouwd': "Dit kan echt niet!"

In de eerste aflevering van 'Blind Getrouwd' stapten twee koppels in het huwelijksbootje. Jolien en Brecht en Emma en Emile. Die aflevering zorgde meteen voor heel wat emoties, ook bij de kijkers. Maar zij merkten ook iets opvallends op aan de kandidaten.

"Mooie koppels!", "Wat een cuties!", "Prachtige aflevering" ... het zijn maar enkele van de vele lovende reacties op sociale media over de eerste aflevering van 'Blind Getrouwd'. Maar de makers krijgen ook kritiek. Zo hebben heel wat kijkers iets opvallends opgemerkt.

De fans stoorden zich er namelijk aan dat de mannelijke kandidaten hun smartphone of nog andere spullen in hun broekzak hadden steken. Vooral bij Brecht was dat duidelijk zichtbaar. "Misschien de volgende keer aan de deelnemers vertellen dat ze hun gsm niet in hun broekzak mogen stoppen en ook geen sleutels, want die waren wel echt zichtbaar", reageert een kijker op Instagram.

Jammer

"Inderdaad! Zo'n mooi kostuum en dan zie je alles in zijn zakken. Beetje jammer", "Wat een blunder!", "Is mij ook opgevallen!", "Ongelooflijk is het. En dat zijn dan professionals!" en "Inderdaad, dat trok echt op niets!", klinkt het ook nog in de reacties op Instagram.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws