Klaasje Meijer maakt geen geheim van hoe ze echt over medeverraders Walter De Donder en Bart Appeltans denkt TV en Radio
TV en Radio

Klaasje Meijer maakt geen geheim van hoe ze echt over medeverraders Walter De Donder en Bart Appeltans denkt

Klaasje Meijer maakt geen geheim van hoe ze echt over medeverraders Walter De Donder en Bart Appeltans denkt

Vorige week werden Klaasje Meijer, Walter De Donder en Bart Appeltans aangeduid als verraders. Maar ook binnen dat team kunnen de gemoederen hoog oplopen, dat konden we vorig jaar zien. Was dat deze keer ook het geval? Het ex-K3’tje maakt duidelijk hoe ze over de andere twee denkt.

Klaasje Meijer was 100% klaar voor haar rol als verrader in ‘De Verraders’. “Ik ben het spel in gestapt met het idee dat ik voor mijn rol ging strijden, welke die ook zou zijn. En dat heb ik met volle overtuiging gedaan. Ik ben een teamplayer, of ik nu bij de verraders of bij de bondgenoten zit”, besluit ze in Dag Allemaal. Toch was de voormalige K3-zangeres meteen opgelucht toen ook Walter De Donder, haar ex-collega bij Studio 100, een verrader bleek te zijn.

“Ja, dat gaf me meteen veel rust: oké, dit voelt bijna als familie, hem kan ik sowieso vertrouwen doorheen het hele spel”, bekent Klaasje. “Niet omdat we vroeger collega's waren, zo vaak zagen we elkaar niet, maar voornamelijk omdat hij een warme, hartelijke persoonlijkheid is, rustig en rationeel”, legt de Nederlandse uit.

Op goede voet

“Bart, Walter en ik waren echt een team, dat gaf een fijn gevoel”, aldus Klaasje. Maar ook met de andere kandidaten, onder anderen met Aagje Vanwalleghem, heeft ze vriendschappen voor het leven opgebouwd. “Ik denk dat ik mag zeggen dat ik met iedereen weer op goede voet sta”, knipoogt de verrader. “We hebben in het echte leven nu honderd procent goed contact, dat kan ik je verzekeren.”

Populair

Laatste nieuws