Komt het nog goed tussen Raven en Louise? Makers van 'Familie' hebben geen goed nieuws TV en Radio
TV en Radio

Komt het nog goed tussen Raven en Louise? Makers van 'Familie' hebben geen goed nieuws

Komt het nog goed tussen Raven en Louise? Makers van 'Familie' hebben geen goed nieuws

Powerkoppel Raven (Aaron Blommaert) en Louise (Charlotte Sieben) is niet meer in ‘Familie’. Na het bedrog en druggebruik van Raven, zette Louise hem aan de deur. Maar volgens de fans is er nog hoop voor die twee. Terecht of niet?

Het nieuwe seizoen van ‘Familie’ is nog maar net van start gegaan, maar aan dramatische wendingen ontbrak het de afgelopen week niet. Zo kwam Elena om het leven en gingen niet alleen Lars en Veronique, maar ook Raven en Louise uit elkaar. Dat Raven haar bedrogen heeft met Jill (Britt Das) en aan de speed zit, is bij Louise niet in goede aarde gevallen.

Maar de fans durven hun geld erop in te zetten dat het nog goedkomt tussen die twee. Zo merkten ze op dat Raven en Louise - net zoals Mieke en Niko trouwens - nog steeds als een kussend, verliefd koppeltje in de begingeneriek te zien zijn. Na de seizoensfinale werd nochtans druk gespeculeerd dat die beelden veranderd zouden zouden zijn, omdat beide koppels uit elkaar zouden zijn.

Niets prijsgeven

Niet dus. Maar dat betekent niet per se goed nieuws voor de fans van Raven en Louise. “We hebben die aanpassing ook overwogen, maar we willen bij de start van dit seizoen nog niks weggeven over het vervolg van die verhaallijnen”, legt creative producer Wim Feyaerts uit in Het Laatste Nieuws. “En willen ook geen signaal geven, zodat de kijker alle hoop voor een of andere relatie opgeeft. Maar als na een tijdje alles duidelijk is, zullen we onze begingeneriek misschien wat moeten aanpassen, ja”, lacht hij geheimzinnig. Dat voorspelt niet veel goeds.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws