"Lars gooit roet in het eten van plannen van Joris, Cédric en Raven doen ontdekking": Dit staat er te gebeuren in 'Familie'

240522jorisvtm
Wat staat er in de komende weken te gebeuren in 'Familie'? Dankzij het handige overzicht van TV-Familie komen we dit te weten.
Joris zet zijn plannen verder en probeert ruzie te stoken. Samira is verward door Benny’s plotse bocht. Lars heeft geen boodschap meer aan contact met Benny. Hanne krijgt verrassend bezoek. Stefanie zoekt raad bij Hanne over wat ze moet doen met Lars. Ze wil de confrontatie uit de weg gaan. Rudi en Zjef gaan op double date met Cédric en Jill. Cédric maakt zich ondertussen zorgen over wat Jill te verbergen heeft.

Cédric en Raven

Joris zaait verder onrust in de familie. Zijn plan lijkt te werken, tot Lars roet in het eten gooit. Joris probeert onder het congres in Zürich uit te komen zodat hij zijn plan kan verderzetten. Hanne heeft het lastig. Vanessa krijgt slecht nieuws te horen over CoBrew en ontdekt tegelijkertijd dat Mathias is weggelopen uit het revalidatiecentrum. Cédric en Raven besluiten Jill te volgen en doen een ontdekking.