Maakt Bert Van den Bossche comeback in 'Familie' als Joris? Makers onthullen plots groot nieuws TV en Radio
TV en Radio

Maakt Bert Van den Bossche comeback in 'Familie' als Joris? Makers onthullen plots groot nieuws

Maakt Bert Van den Bossche comeback in 'Familie' als Joris? Makers onthullen plots groot nieuws

Louise (Charlotte Sieben) kreeg zopas te horen dat de pyromaan die de brand aanstak waarbij haar vader Peter en grootmoeder Marie-Rose om het leven kwamen, in opdracht werkte. Veel kijkers denken nu ook dat Joris Nuyens de opdrachtgever is en dat hij eigenlijk Bert Van den Bossche is. Daarover is nu ook groot nieuws uitgelekt.

"Dit is misschien vergezocht, maar zou Joris niet Bertje Van den Bossche kunnen zijn?", vragen enkele kijkers zich af op een forum van 'Familie'. "Bij de dood van Peter en Marie- Rose werd een pyromaan opgepakt, maar nu weten we dat de echte opdrachtgever nooit gevonden werd. Wie speelde nog met vuur en wilde een paar Van den Bossches uit de weg ruimen? Inderdaad: Bertje. Iedereen zal zeggen dat hij dood is, maar zijn lijk werd nooit gevonden", klinkt het ook nog.

Bertje is de buitenechtelijke kleinzoon van Pierre, de eerste echtgenoot van de Bomma (Annie Geeraerts). Het zou veel kijkers alvast niet verbazen dat hij hun dood op zijn geweten heeft. In het verleden heeft al enkele moordpogingen ondernomen. Bovendien staat er een opvallende passage in het 'Familie'-boek 'Alter Ego/Wat er gebeurde met Bertje nadat hij met een containerschip verdween', dat in 2021 verscheen.

Nieuw gezicht

Daarin gaat Bert in het laatste hoofdstuk naar een plastische chirurg voor een nieuw gezicht. "Het plan dat nu klaarligt, is nog beter. De familie moet sidderen en beven op haar grondvesten", zegt hij daarin. De kans bestaat dus dat Bert na negen seizoenen zijn comeback maakt als Joris.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws