Matthieu uit 'Blind Getrouwd' gaat volledig de mist in bij Isabelle: "Is dat een compliment?"

231103matthieuisabelleblindgetrouwdvtm
In de volgende aflevering van 'Blind Getrouwd' kijken de koppels naar de film van hun huwelijk. Matthieu wil daarna een compliment geven aan Isabelle, maar dat gaat niet zoals gehoopt.
De 'Blind Getrouwd'-koppels vertoeven nog steeds op koppelweekend. Daar worden ze ‘s avonds verrast met een drive-inbioscoop met de film van hun jawoorden. De beelden komen fel binnen, en na het zien ervan, wil Matthieu een compliment geven aan Isabelle. Maar dat lijkt de mist in te gaan ...
“Nu ben ik niet meer zo verwonderd zoals toen”, zegt hij. “Maar dat is niet slecht bedoeld”, gaat hij verder. “Toen was ik zo verwonderd dat je voor mij stond. En nu sta je naast mij”, klinkt het. “Het is eigenlijk een compliment.” Waarop Isabelle compleet in de war raakt.

Raar compliment

“Ah, is het een compliment?”, vraagt ze. Gelukkig kan ze er opnieuw smakelijk om lachen. “Ik vind het toch maar een raar compliment. Maar dat kan aan mij liggen hoor”, reageert ze, terwijl ze haar lach niet kan bedwingen. Hieronder kan je het fragment bekijken.
Benieuwd hoe het met de andere koppels afloopt? Kijk dan op maandag 6 november om 20.35 uur naar de nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd' op VTM.