Na 'De Verhulstjes' en 'De Vermeires' realityreeks over Koen Wauters in de maak? TV en Radio
TV en Radio

Na 'De Verhulstjes' en 'De Vermeires' realityreeks over Koen Wauters in de maak?

Na 'De Verhulstjes' en 'De Vermeires' realityreeks over Koen Wauters in de maak?

Zaterdagavond presenteren Danira Boukhriss Terkessidis, Gert Verhulst en Koen Wauters de ‘Kastaars!’, de Vlaamse mediaprijzen. Koen zelf zagen we de laatste tijd enkel opduiken in ‘The Voice van Vlaanderen’. Maar de zanger heeft dit jaar grootse plannen voor nieuwe tv-programma’s.

“Ik zal de komende tijd proberen om programma’s in elkaar te steken waar ik als dragend gezicht een verschil kan maken”, besluit Koen in Dag Allemaal. “Waarmee ik niet wil zeggen dat ik ‘The Voice’ beu ben. Ik wil gewoon graag een mix van de twee, iets wat het afgelopen jaar minder in het zendschema paste maar waar ik in de luwte wel hard aan heb gewerkt.”

Misschien een realityreeks waarin we het doen en laten van de zanger en zijn twee kinderen, Nono en Zita Wauters, die op sociale media ook al big is, kunnen volgen? Die vraag heeft hij al vaker gekregen. “'t zal toch niet gebeuren”, beslist Koen resoluut. “Bij VTM wéten ze dat ze mij geen docusoap moeten voorstellen. Ik ben er niet vies van om mij eens aan een ander soort televisie te wagen, maar toch liever niet op die manier.”

Koen is duidelijk geen fan van ‘De Verhulstjes’ bijvoorbeeld. “Nee. Wat Gert allemaal uitsteekt in z’n kot in Frankrijk…”, lacht de zanger. “Ik heb veel sympathie voor hem en zijn familie, maar als ik moet kiezen waar ik naar kijk op tv is er toch altijd een documentaire of muziekprogramma dat ik liever zie.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws