Na 'De Verhulstjes' ook 'De Leyers' in de maak? Dorien Leyers geeft verrassend antwoord

221119OLGABILLIEDORIENELLALEYERSPHOTONEWS
Showbizz stroomt duidelijk door de aders van de Leyers, al zien we de familie zelden samen opduiken. Komt daar binnenkort verandering in? Er is de laatste tijd wel heel veel vraag naar een realityprogramma over dit vrolijke gezin.
Niet alleen Jan Leyers, maar ook zijn dochters zijn helemaal thuis in de wondere wereld van de showbizz. Zo zijn vooral Ella Leyers en Dorien Leyers, die vanaf deze maand ‘Kennis van wonen’ presenteert, op het scherm te zien. “Billie is eerder de opvolging van papa’s muzikale stukje. Ella en ik van het televisiestukje. Maar Olga zal ongetwijfeld ook nog wel eens iets voor tv doen”, zegt Dorien in HLN Showbits.
Zoals we al zeiden: in de spotlights staan is er met de paplepel ingegoten. Je zou je dus wel eens kunnen afvragen waarom het bekende gezin nooit een realityreeks à la ‘De Verhulstjes’ of ‘De Planckaerts’ heeft gekregen. “Die vraag wordt regelmatig gesteld”, onthult Dorien. Maar of zij en haar zussen dat zien zitten? “Ik denk dat we dat eerder schuwen”, klinkt het bij de oudste van de Leyersclan.

Goeie tv

Dorien zal de fans moeten teleurstellen. “We vinden het leuk dat we alle vier ons ding doen en dat dat soms eens overlapt. Maar echt met de vier samen… Zeg nooit nooit, maar we voelen het voorlopig niet. En zeker geen reality”, besluit ze. ‘De Leyers’ met de avonturen van Ella, Olga, Billie en Dorien zal er dus wellicht nooit komen. “Al zou het wel goede tv opleveren, 100% zeker”, lacht de oudste zus.