Na tumultueuze periode eindelijk geweldig nieuws voor 'Thuis'-actrice Leah Thys TV en Radio
TV en Radio

Na tumultueuze periode eindelijk geweldig nieuws voor 'Thuis'-actrice Leah Thys

Na tumultueuze periode eindelijk geweldig nieuws voor 'Thuis'-actrice Leah Thys

Leah Thys heeft er een zware periode op zitten. De ‘Thuis’-actrice moest onlangs een zware heupoperatie onderdaan. Ze liep een botinfarct op en kon daardoor amper nog stappen. Intussen is ze gelukkig aan de beterhand.

Leah Thys, Marianne uit ‘Thuis’, is volop aan het revalideren. Amper een maand na haar zware heupoperatie is ze alweer een pak beter te been, af en toe nog eens met krukken weliswaar. “Herstellen vraagt z’n tijd, maar alles evolueert perfect”, vertelde de actrice eerder nog in Dag Allemaal.

De ‘Thuis’-actrice was door haar operatie natuurlijk een hele tijd out, maar die tijden zijn nu gelukkig achter de rug. Goed nieuws voor de fans dus, want de actrice kan gewoon weer gaan schitteren op de set van hun favoriete soap. “Kijk eens wie terug is! En ze straalt”, schrijft de Instagrampagina van ‘Thuis’.

Leah is lang niet de enige die blij is dat ze de draad weer kan oppikken. Ook de trouwe ‘Thuis’-kijker is in de wolken. “Zo bij dat je terug bent”, “Topactrice”, “Straffe madam” en “Je straalt inderdaad”, lezen we in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws