Na zeven jaar in 'Thuis' te hebben gespeeld: Lauren Müller onthult nieuws over haar toekomst TV en Radio
TV en Radio

Na zeven jaar in 'Thuis' te hebben gespeeld: Lauren Müller onthult nieuws over haar toekomst

Na zeven jaar in 'Thuis' te hebben gespeeld: Lauren Müller onthult nieuws over haar toekomst

Lauren Müller speelt al zeven jaar de rol van Thilly in 'Thuis'. De vraag is o ze er nog lang mee wil doorgaan of toch stilaan aan stoppen denkt bij de populaire VRT1-soap.

"Het voelt minder lang aan omdat ik in het begin vaak verdween voor een paar maanden. Maar sinds de zomer van 2020 ben ik hier inderdaad 'volle bak'. Ik heb al zeer mooie dingen mogen spelen, de collega's zijn heerlijk en ik voel veel vrijheid voor Thilly, dus dat geeft zeker voldoening", vertelt Lauren in Primo.

"Haar potentieel is onuitputtelijk, wat een ware luxe is voor een acteur. Ik ben dus nog lang niet van plan om haar en 'Thuis' op te geven", knipoogt ze. Op termijn zou dat uiteraard nog wel kunnen veranderen. Zo is ze van Duitse afkomst en dat kan gevolgen hebben.

"Ik sluit zeker niet uit dat ik misschien ooit helemaal naar Duitsland verhuis, maar voorlopig heb ik hier ook een heerlijke plek gevonden. Mocht ik echter ooit de kans krijgen om in een Duitse reeks te acteren, dan zou dat natuurlijk fantastisch zijn. Maar dan moet ik daar wel eerst eens deftig in beginnen investeren."

2 claps
2 bezoekers

Populair

Laatste nieuws