Nathalie Meskens heeft het heel moeilijk: "Sta hier te trillen op mijn benen" TV en Radio
TV en Radio

Nathalie Meskens heeft het heel moeilijk: "Sta hier te trillen op mijn benen"

Nathalie Meskens heeft het heel moeilijk: "Sta hier te trillen op mijn benen"

Nathalie Meskens beleeft bange tijden. In een nieuwe video is te zien dat ze erg veel schrik heeft als ze geconfronteerd wordt met haar grootste angst.

Eindelijk is het zover. Afgelopen zondag is het nieuwe seizoen van het VTM-programma ‘Code van Coppens’ gestart. Het eerste duo, Nathalie Meskens en Tine Embrechts, heeft alvast doodsangsten uitgestaan. Tine deelt op haar Instagramverhaal een kort fragmentje waarin te zien is hoe Nathalie haar grootste angst moet overwinnen.

“Zo fijn om nog eens een uitstapje te doen met mijn lieve, leuke vriendin Nathalie. Al waren er een paar dingen die ik nog niet van haar wist. Ze is toch niet altijd even stoer”, schrijft ze erbij. In het filmpje wordt duidelijk dat Nathalie erg bang is voor schorpioenen. Die zal ze toch moeten trotseren om Tine te kunnen redden.

“Ik sta hier te trillen op mijn benen” en “Ik wil echt wenen”, horen we Nathalie zeggen. Tine probeert haar te kalmeren, maar ze vindt het ook wel grappig om Nathalie zo te zien. “Ik vind dit wel leuk eigenlijk”, klinkt het. Ook Staf en Mathias Coppens lachen zich rot. “Hoe goed is dat”, reageren zij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws