Nora Gharib geeft ongezouten mening over 'Voice Kids'-collega Aaron Blommaert TV en Radio
TV en Radio

Nora Gharib geeft ongezouten mening over 'Voice Kids'-collega Aaron Blommaert

Nora Gharib geeft ongezouten mening over 'Voice Kids'-collega Aaron Blommaert

Bij VTM krijgen binnenkort een hoop nieuwe presentatieduo’s te zien. Zo zal Aster Nzeyimana ‘The Voice van Vlaanderen’ presenteren aan de zijde van An Lemmens, maar ook voor ‘The Voice Kids’ staat een verrassend nieuw duo klaar: Aaron Blommaert en Nora Gharib.

‘The Voice Kids’ krijgt dit jaar een enorme make-over. We mogen niet alleen twee nieuwe coaches verwelkomen, Coely en Pommelien Thijs, ook het presentatieduo was aan vervanging toe. Niemand minder dan Aaron Blommaert en Nora Gharib nemen Koen Wauters en An Lemmens’ plekje in.

“Zalig he!”, lacht Nora in Het Laatste Nieuws. “Toen ik als kind naar televisie keek was dit het soort shows dat tot de verbeelding sprak. De glitter, de glamour, dat was echt showbusiness waar ik van droomde.” Maar zenuwen heeft ze niet. “Enkel heel enthousiast”, glundert ze. “Ik word goed begeleid en na een paar proefopnames leerde ik dat ik gewoon zoveel mogelijk mezelf moet zijn. Dat is zeggen wat ik denk en de kinderen op hun gemak stellen.”

Heel matuur

En ook met medepresentator Aaron Blommaert lijkt het te klikken. Het was de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten. “Maar het klikte vanaf de eerste seconde”, benadrukt Nora. “Aaron is negen jaar jonger dan ik, maar is heel matuur. Hij straalt kalmte uit en ik ben wat, euh, energieker”, lacht de presentatrice. “We zijn ying en yang.” Dat komt duidelijk in orde!

Populair

Laatste nieuws