Ongenaakbare Dries uit 'Kamp Waes' vertelt zijn geheim: "Dit doe ik allemaal tijdens de week" TV en Radio
TV en Radio

Ongenaakbare Dries uit 'Kamp Waes' vertelt zijn geheim: "Dit doe ik allemaal tijdens de week"

Ongenaakbare Dries uit 'Kamp Waes' vertelt zijn geheim: "Dit doe ik allemaal tijdens de week"

Dries Borstlap lijkt wel nooit moeite te hebben met de opdrachten in 'Kamp Waes'. Hij traint dan ook keihard in zijn privéleven.

“Drie keer per week doe ik een survivalrun, bij de club waarbij ik ben aansloten. Telkens 1 tot 2 uur. Dat is de beste sport om jezelf op orde te krijgen: je werkt aan je uithouding en je leert doorzetten bij pijn. Je kweekt eelt en je went aan oncomfortabele omstandigheden", zegt Dries in Gazet van Antwerpen.

Daar stopt het echter niet bij. Hij gaat ook nog drie keer per week 10 tot 15 kilometer lopen. “En één keer per week, doorgaans op zondag, kies ik voor een duurloop van 20 kilometer. Daarnaast ga ik zwemmen en muurklimmen, of ik werk thuis aan mijn buikspieren. Is dat een verslaving? Absoluut. Maar ik doe het vooral omdat ik het leuk vind, omdat ik hou van gezond zijn, en niet met wedstrijden als doel op zich."

"Ik wil op elk moment van de dag op m’n best zijn. Als ik op de tiende verdieping van een gebouw moet geraken en de lift is stuk, wil ik moeiteloos en zonder zuchten de trap kunnen nemen. Dat geeft ook zelfvertrouwen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws