Opnieuw grote verrassing in het 'Big Brother'-huis: dit zijn de genomineerden van deze week TV en Radio
TV en Radio

Opnieuw grote verrassing in het 'Big Brother'-huis: dit zijn de genomineerden van deze week

Opnieuw grote verrassing in het 'Big Brother'-huis: dit zijn de genomineerden van deze week

Naar goede gewoonte worden op donderdag de nominaties bekendgemaakt in het 'Big Brother'-huis. En ook nu zitten daar enkele verrassingen tussen.

De genomineerden van deze week zijn bekend. Allereerst is Tyron genomineerd. Hij verloor het laatste duel tegen Randy - die al sinds het vertrek van Ariana in het Solo Huis zit - waardoor hij automatisch genomineerd werd en naar het Solo Huis moest. Nu raakten ook de twee andere namen bekend.

Zo is Ashley opnieuw genomineerd, alsook nieuwkomer Nouchka. Zij zijn inmiddels ook al verkast naar het Solo Huis. Wat opvalt deze week: de bewoners moesten deze keer niet in duo nomineren, maar alleen. En dat zorgt meteen voor heel wat commotie in 'Big Brother'-huis.

'Big Brother' wordt elke dag van maandag tot vrijdag om 22.15 uur uitgezonden op Play4 en vanaf 20.30 uur op Goplay. Elke zaterdag is er om 20 uur de liveshow ‘Big Brother: Live'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws