Otto-Jan Ham trekt stoute schoenen aan en zegt werkgever VRT waar het op staat: "Te nemen of te laten" TV en Radio
TV en Radio

Otto-Jan Ham trekt stoute schoenen aan en zegt werkgever VRT waar het op staat: "Te nemen of te laten"

Otto-Jan Ham trekt stoute schoenen aan en zegt werkgever VRT waar het op staat: "Te nemen of te laten"

Het nieuwe tv-seizoen staat voor de deur en bij VRT 1 speelt Otto-Jan Ham daar een belangrijke rol in. De presentator krijgt namelijk een eigen talkshow. Daar had hij één specifieke vereiste voor.

De verwachtingen zijn hoog, maar vanaf maandag weet Otto-Jan Ham of zijn muzikale laatavondshow ‘Amai zeg wauw’ op VRT 1 bij de kijkers in de smaak zal vallen. “Toen VRT mij vroeg voor 'Amai zeg wauw', dacht ik eerst: 'De zender zal wanhopig zijn, dat ze bij mij uitkomen’”, lacht de presentator in Het Laatste Nieuws. Hij staat alvast te popelen om erin te vliegen.

Ook zijn zenuwen kan hij onder controle houden. “Ik vergelijk het met een ritje op de achtbaan: je weet dat je door die loopings gaat en dat je er niet meer onderuit kan. Maar da's net goed. Ik denk ook dat het me zal lukken”, klinkt Otto-Jan vastberaden. Daarvoor heeft de presentator hier en daar wel wat moeten sleutelen aan het oorspronkelijke concept van de talkshow.

Afgeborsteld

Zo wil Otto-Jan absoluut geen kostuum dragen. “Het heeft eventjes op tafel gelegen, maar toen dacht ik: 'Het moet wel mijn programma zijn. Ik moet daar op mijn gemak zitten’”, denkt de talkshowhost erover. “In het dagelijkse leven ben ik ook niet de meest afgeborstelde mens ter wereld, dus dat zou niet kloppen. Ik blijf mezelf: chaos en rock-'n-roll hoort daarbij”, besluit Otto-Jan. Te nemen of te laten dus.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws