Pommelien Thijs niet te spreken over de telenovelle 'Lisa': "Afschuwelijk" TV en Radio
TV en Radio

Pommelien Thijs niet te spreken over de telenovelle 'Lisa': "Afschuwelijk"

Pommelien Thijs niet te spreken over de telenovelle 'Lisa': "Afschuwelijk"

Pommelien Thijs, je kan ze kennen door haar monsterhits ‘Ongewoon’ en ‘Wat Een Idee!?’ of als Caro uit de Ketnet-reeks ‘#LikeMe’. Maar ook in de telenovelle ‘Lisa’ had ze een grote gastrol beet.

Van seizoen 1 tot en met 3 kroop Pommelien in de huid van Babette in ‘Lisa’. Haar personage mag dan wel uit de reeks verdwenen zijn, ze komt zelfs nu af en toe nog eens ter sprake. Maar echt heimwee naar die periode heeft Pommelien niet.

"Ik heb heel snel beslist dat telenovelle niets voor mij is", zegt Pommelien in de Qmusic-podcast ‘De 10 Meest Gegoogelde Vragen Over…’. “En dat heeft niets met 'Lisa' te maken, maar met telenovelle zelf”, legt de actrice uit. Meer bepaald, met het tempo van de opnames. "Ik vond alles gewoon te gerusht, waardoor ik er zelf geen plezier uit haalde.”

Bij een telenovelle draai je dubbel zoveel scènes op een dag. “Dat is afschuwelijk. Dat houdt gewoon niet op”, wil Pommelien kwijt. En voor je het weet, ligt het vast op camera en ga je door naar de volgende scène. “Daar moest ik erg aan wennen in het begin. Dat is te snel voor mij. Dat vind ik echt niet leuk”, besluit ze. Geef Pommelien dus maar ‘#LikeMe’ of de filmreeks ‘De familie Claus’, waar de actrice ook in schittert.

Pommelien Thijs als Babette in 'Lisa', Bron: VTM

Pommelien Thijs niet te spreken over de telenovelle 'Lisa': "Afschuwelijk"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws