Schokkend: zoveel verdienden Tine Embrechts en co aan hun deelname aan 'De Expeditie: Groenland' TV en Radio
TV en Radio

Schokkend: zoveel verdienden Tine Embrechts en co aan hun deelname aan 'De Expeditie: Groenland'

Schokkend: zoveel verdienden Tine Embrechts en co aan hun deelname aan 'De Expeditie: Groenland'

De voorbije maanden werd de eerste reeks van 'De Expeditie: Groenland' uitgezonden op Play4. Maar hoeveel kregen Tine Embrechts, Viktor Verhulst en Pommelien Thijs voor hun deelname aan het programma? Dat maakte Het Laatste Nieuws zopas bekend.

De BV's die deelnamen aan 'De Expeditie: Groenland' hoefden dat niet voor niets te doen. Dat blijkt uit een onderzoek van Het Laatste Nieuws. Zo werden Average Rob, Joris Hessels en Sven Mary rijkelijk betaald voor hun deelname aan het programma.

"De prijzen per deelnemer schommelen tussen 10.000 en 15.000 euro voor veertien opnamedagen", aldus de krant. Dat het bedrag zo hoog ligt, heeft uiteraard te maken met de fysieke uitputting en de koude omstandigheden waarin de BV's twee weken moesten vertoeven. Bovendien moesten ze zich weken op voorhand voorbereiden op hun deelname.

Iedereen gelijk voor de wet

Volgens een redacteur krijgt elke deelnemer ook hetzelfde bedrag. "Dat je man of vrouw bent, speelt in zulke tv-programma’s geen rol. Elke kandidaat is gelijk voor de wet", aldus een redacteur.

Populair

Laatste nieuws