Stephanie Planckaert maakt tijdelijke carrièreswitch: "Ik wilde ver uit mijn comfortzone komen" TV en Radio
TV en Radio

Stephanie Planckaert maakt tijdelijke carrièreswitch: "Ik wilde ver uit mijn comfortzone komen"

Stephanie Planckaert maakt tijdelijke carrièreswitch: "Ik wilde ver uit mijn comfortzone komen"

Naast het runnen van hun glamping en et renoveren van hun château blijkt Stephanie Planckaert over nog heel wat andere talenten te beschikken. Dat bewijst ze binnenkort, en daar kunnen wij van meegenieten op het scherm.

Stephanie Planckaert zal volgend jaar namelijk te zien zijn in het VTM-programma ‘Een echte job’. Samen met Nathalie Meskens, Kürt Rogiers, Kamal Kharmach en Celine Van Ouytsel loopt ze momenteel stage in het UZ Gasthuisberg in Leuven.

“Ik heb altijd al een bijzondere fascinatie gehad voor de medische wereld en dit is dé kans om te ontdekken hoe het er in ziekenhuizen echt aan toe gaat. En vooral: te ontdekken hoe ik er allemaal mee om zou gaan”, klinkt Celine enthousiast in Het Laatste Nieuws. Maar ook voor Stephanie gaat een heel nieuwe wereld open.

Van de andere kant

“Ik heb altijd gezegd dat ik voor één programma nog eens graag ver uit mijn comfortzone wou komen en dat is ‘Een echte job’”, weet ze te vertellen. Stephanie heeft dan ook geen seconde geaarzeld toen VTM contact met haar opnam. “Door de zorg voor m’n oma (mémé Clara, red.) heb ik het werk van verpleegkundigen alleen maar meer leren waarderen. Maar nu ben ik zelf wel razend benieuwd om het eens van aan de andere kant mee te maken”, aldus Eddy Planckaerts dochter.

Populair

Laatste nieuws