'Thuis' gaat opnieuw de mist in: kijkers merken enorme blunder op TV en Radio
TV en Radio

'Thuis' gaat opnieuw de mist in: kijkers merken enorme blunder op

'Thuis' gaat opnieuw de mist in: kijkers merken enorme blunder op

Fictie of niet, ‘Thuis’ staat ervoor bekend zo dicht mogelijk aan te leunen tegen de realiteit. Al hebben de kijkers opnieuw een grove fout ontdekt in hun favoriete soap, die toch niet echt strookt met de werkelijkheid.

Hoe realistisch ‘Thuis’ ook is, er durft natuurlijk wel eens een foutje te slepen in de reeks. Denk maar aan spoedarts Judith met gelakte nagels, de foute leeftijd van Lowie of een vrijgezellenavond op Ibiza buiten het feestseizoen. In een soap kan natuurlijk alles, maar nu hebben de kijkers opnieuw een fout ontdekt die makkelijk vermeden kon worden.

Zoals iedereen vast weet, worden scènes in soapland niet altijd chronologisch opgenomen. En aangezien er op verschillende dagen gedraaid wordt, kan dat wel eens voor een foutje in de montage zorgen. Zo werd Lowie (Mathias Vergels) onlangs met een kortgeknipte coupe wakker, maar liep hij verder in de aflevering alweer met langer haar rond.

Waar vind ik zo'n middel?

Maar de makers hoeven er niet van wakker te liggen. Het foutje werd wel gesmaakt door de kijkers en zorgde al snel voor hilariteit in de fangroepen. “Ik wil ook zo'n effectief haargroeimiddel”, lachten sommigen van hen op Facebook.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws