Tine Embrechts verklapt per ongeluk of bekende vriend in 'The Masked Singer' zit TV en Radio
TV en Radio

Tine Embrechts verklapt per ongeluk of bekende vriend in 'The Masked Singer' zit

Tine Embrechts verklapt per ongeluk of bekende vriend in 'The Masked Singer' zit

Vorig jaar zat ze nog zelf in een pak, nu duikt Tine Embrechts regelmatig op als speurder in ‘The Masked Singer’. Heel goed in het raden is ze niet, maar één iemand viel bij haar toch door de mand.

De beste speurder zal ze nooit worden, maar met de nodige truken van de foor raakt Tine Embrechts er wel. Een Karen Damenke - zoals ze het in de volksmond noemen - heeft ze nog nooit gedaan: BV's bellen en sms’en tijdens de opnames om te zien of ze antwoorden. “Dat is een heel goeie tactiek, maar misschien waren het allemaal mensen waarvan ik de gsm-nummers niet heb”, lacht ze in HLN Showbits.

Tine had zo haar eigen manier om bekende vrienden op de rooster te leggen. “Ik heb dat maar één keer gedaan en voelde mij er achteraf echt heel rot over”, biecht de speurder op. “Ik ga uiteraard niet zeggen bij welk pak, maar ik ben wel heel stout geweest. Ik heb die direct in het gezicht gezicht aangesproken met de naam van het figuurtje. Ik wou zien hoe die reageerde”, legt ze uit.

Of de kandidaat zich effectief verraden heeft, laat Tine nog even in het midden. Maar haar opzet lijkt wel geslaagd, want de speurder is er naar eigen zeggen een pak wijzer door geworden. Bovendien verklapt Tine wel dat ze minstens één keer op het juiste spoor zat. Spannend, dus.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws