"Top secret, tot nu!": Sam De Bruyn mag eindelijk groot geheim naar buiten brengen TV en Radio
TV en Radio

"Top secret, tot nu!": Sam De Bruyn mag eindelijk groot geheim naar buiten brengen

"Top secret, tot nu!": Sam De Bruyn mag eindelijk groot geheim naar buiten brengen

Wekenlang moest Sam De Bruyn het verzwijgen, maar nu mag hij het eindelijk van de daken schreeuwen. Op Instagram maakt de Studio Brussel-presentator heuglijk nieuws bekend.

In 2015 stapte Sam De Bruyn na acht jaar op bij Studio Brussel om aan de slag te gaan bij Qmusic. Vijf jaar later nam de presentator ook daar afscheid. Maar nadat hij vorig jaar tijdelijk weer het avondblok presenteerde op StuBru, is Sam nu weer officieel aan boord van de radiozender. Begin januari 2023 kreeg hij met 'De Jaren Nul' zelfs zijn eigen programma.

Tussen 18.00u tot 19.00u neemt Sam de luisteraars mee op een nostalgische trip door 'De Jaren Nul', een ware trip down memory lane dus. Daar heeft de StuBru-stem nu nog meer goed nieuws over te melden. "Top secret (tot nu toch)", kondigt hij vol spanning aan op Instagram. "'De Jaren Nul' zijn zó terug dat ik er een podcast over aan het maken ben!" En daarvoor heeft Sam jouw hulp nodig!

Jouw verhaal

"Ik ben op zoek naar jouw verhalen achter enkele onsterfelijke songs van het jaar 2000 tot 2009", legt hij uit. "Was jij bij het allereerste optreden van Arctic Monkeys in ons land? Heeft Destiny's Child jouw leven veranderd? Of heeft Avril Lavigne je hele kleerkast en kapsel geïnspireerd?" In de app van Studio Brussel vind je de songs waarbij Sam jouw verhalen zoekt. “Maar geweldig”, “Wauw, hoe zot zalig”, “Wordt fantastisch” en “Weer iets om naar uit te kijken”, reageren zijn volgers meteen dolenthousiast.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws