Treedt zoon Sky in de voetsporen van mama Karen Damen? "Aan het filmen voor eigen programma" TV en Radio
TV en Radio

Treedt zoon Sky in de voetsporen van mama Karen Damen? "Aan het filmen voor eigen programma"

Treedt zoon Sky in de voetsporen van mama Karen Damen? "Aan het filmen voor eigen programma"

Karen Damen een echt showbeest is, kunnen we niet ontkennen. Onder meer haar rol in ‘Familie’ en ‘Milo’, straks haar eigen programma op VTM, haar komende onewomanshow en verleden bij K3 maken dat wel duidelijk. Maar gaat haar 13-jarige zoon Sky Van der Wee zijn mama achterna?

De appel valt niet ver van de boom, zeggen ze wel eens. En in dit geval lijkt het te kloppen. Sky Van der Wee, de zoon van Karen Damen, was gisteren te gast in de ochtendshow van Qmusic. Maar opvallend was, dat hij tijdens zijn radiodebuut onthulde dat hij de hele dag gevolgd werd door camera’s.

Een nieuwsgierige Tom De Cock probeerde wel te ontrafelen waarom Sky juist zo in de schijnwerpers stond en vroeg of Karens zoon misschien zijn eigen televisieprogramma zou gaan presenteren. Maar de presentator ving bot. Met een mysterieuze grijns stak Sky zijn handen in de lucht: “Nee hoor, het is gewoon een testje om te zien of ze iets kunnen doen.” Wat er precies aan de hand is, blijft voorlopig dus nog een raadsel.

Tom De Cock neemt deze week de ochtendshow over van Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Om de druk bezette BV’s tijdens de herfstvakantie een handje te helpen met hun puberende kinderen, nodigt de radiostem dagelijks een zoon of dochter uit in de studio. Sky beet gisteren de spits af, vandaag was het de beurt aan Nono Wauters. Wie de rest van de week langskomt, is niet bekend.

Populair

Laatste nieuws