Uma, de mol van vorig jaar, geeft ongezouten mening over opvolgster Commy TV en Radio
TV en Radio

Uma, de mol van vorig jaar, geeft ongezouten mening over opvolgster Commy

Uma, de mol van vorig jaar, geeft ongezouten mening over opvolgster Commy

Na zeven spannende weken kregen we gisteren eindelijk het ware gelaat van de mol te zien. En wat voor één! Comfort wist de hele boel met succes te belazeren. Maar hoe denkt haar voorganger, Uma, over Commy als saboteur?

The word is out: Comfort is de mol. Toos en Lancelot wisten haar te ontmaskeren, maar uiteindelijk trok Lancelot aan het langste eind. Voor heel wat kijkers kwam deze ontknoping als een enorme verrassing. Commy wordt op sociale media dan ook niet voor niets bestempeld tot één van de strafste mollen ooit. En daar denkt Uma precies zo over, want ook zij viel compleet uit de lucht.

De oud-mol had al haar geld namelijk ingezet op Toos. Maar dat Commy plots uit de rook gewandeld kwam, juicht ze alleen maar toe. Op Instagram poseert Uma met de kersverse mol. “Met verstomming geslagen de fakkel doorgegeven aan Commy”, schrijft haar voorganger vol ongeloof op Instagram. “Wat een prestatie! Hoedje af”, klinkt ze trots. “En alweer een dikke chapeau aan de andere kandidaten en de productie”, voegt Uma eraan toe. “Twee knappe molletjes”, “Cuties” en “Allebei absolute toppers”, reageren haar volgers onder het kiekje.

Uma/Philippe

Uma was de mol in het tiende en dus het vorige seizoen van ‘De Mol’. Zij moest midden in het spel de taak van de saboteur op zich nemen nadat Philippe, de oorspronkelijke mol van het jubileumseizoen, opstapte voor zijn mentale gezondheid. Een aartsmoeilijke opdracht! Uiteindelijk wist Sven Uma te ontmaskeren. Yens, de tweede finalist, daarentegen was helemaal niet zo zeker van zijn stuk.

Mollen Uma en Philippe, Bron: Play4
Mollen Uma en Philippe, Bron: Play4

Ook ex-mol Gilles Van Bouwel is onder de indruk. “Ongelooflijk trots op dit toppertje. Niks minder dan eindeloos veel liefde en respect”, schrijft hij op Instagram.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws