Valerie uit 'B&B zoekt Lief' doet schokkende onthullling over Wim: "Toen al seks gehad met hem"

230907bbzoektliefvaleriewimvtm
Valerie, die in 'B&B zoekt Lief' het hart van Wim probeerde te veroveren, heeft dan toch de liefde gevonden. Zo vormt ze momenteel een koppel met Diego, die naar Brazilië afreisde voor Nele. Dat vertellen de twee in Het Laatste Nieuws. Maar daarin deed Valerie nog een schokkende onthulling.
"Er is tussen Wim en mij inderdaad meer gebeurd", steekt Valerie van wal in Het Laatste Nieuws. Zo hebben de twee de eerste nacht al seks met elkaar gehad. "Achter de schermen deed hij helemaal anders tegen mij, ook toen de anderen er al bij waren", aldus Valerie.
"Op tv leek het alsof ik niet goed was voor hem, maar na het filmen zat hij wel volop met mij te flirten. Hoe achterbaks kan je zijn? Als ik niet goed genoeg was, waarom heeft hij me dan niet meteen naar huis gestuurd?", klinkt het verontwaardigd. Valerie heeft ook meteen aan Diego, met wie ze sinds de laatste aflevering van 'B&B zoekt Lief' een koppel vormt, toegegeven wat er gebeurd is.

Moeilijk 

"Ze heeft me meteen eerlijk verteld wat er met Wim was gebeurd", aldus Diego. En daar had hij het eerst bijzonder moeilijk mee. "Ik vond het heel moeilijk om die beelden te zien. En dat ze daar de eerste avond al meteen gekust hebben en ook seks hebben gehad ... Dat doe je niet, vind ik", aldus Diego. Maar inmiddels hebben ze dat allemaal achter zich gelaten. "Ik heb eindelijk iemand gevonden die het meent met mij", aldus Valerie. "Diego laat zien dat hij van mij houdt en is niet gegeneerd om met mij op straat te lopen en mij een kus te geven. Daar ben ik heel blij mee. Ik hoop dat het voor ons leven is", besluit Valerie.