Van een verrassing gesproken! Deze 'Thuis'-acteur maakt zijn intrede in de telenovelle 'Milo'

240209camilledhontmilovtm
De cast van 'Milo' wordt vanaf volgende week een beetje groter. Eerder raakte al bekend dat Peter Van Asbroeck op 13 februari zijn intrede maakt in de telenovelle 'Milo'. Hij zal de boekhouder spelen bij wie Milo gaat solliciteren. Maar daarnaast maakt nog een personage zijn entree. 
Op woensdag 14 februari duikt Lennart Lemmens namelijk op in de reeks. Lemmens is vooral bekend van 'Thuis', waarin hij de rol van Stan, de zoon van dokter Judith (Katrien De Ruysscher), vertolkte. Daarnaast was hij onder meer te zien in 'Campus 12', 'Nachtwacht' en 'ROX'.
<br>

Lennart zal de rol spelen van Jimmy Bogaert. Hij zal Milo opleiden in het boekhoudkantoor waar ze begint te werken. Jimmy en Milo kennen mekaar al oppervlakkig van tijdens hun studies bedrijfskunde en kunnen het op kantoor snel erg goed met elkaar vinden. Er hangt zowaar een romance in de lucht, tot blijkt dat Milo ontzettend goed is in haar job en Jimmy dit als een bedreiging ziet ...

Nog een nieuw personage 

Tot slot maakt ook actrice Femke Heijens haar intrede in 'Milo'. Zij vertolkt de rol van Sabine De Maesschalk. Sabine werkt als thuisverzorgster en komt het verhaal binnen na een kwalijke val van Alice (Elise Bundervoet). Dagelijks komt Sabine de hoofdwonde van Alice verzorgen en de twee worden al snel vriendinnen. Alice ziet in Sabine haar gedroomde schoondochter en doet er dan ook alles aan om de thuisverpleegster aan haar zoon Pol (Mathijs F Scheepers) te koppelen.