Verdwijnt Femke na 20 jaar uit 'Thuis'? Vanya Wellens geeft verrassend antwoord TV en Radio
TV en Radio

Verdwijnt Femke na 20 jaar uit 'Thuis'? Vanya Wellens geeft verrassend antwoord

Verdwijnt Femke na 20 jaar uit 'Thuis'? Vanya Wellens geeft verrassend antwoord

Vanya Wellens kruipt al 20 jaar in de huid van Femke in ‘Thuis’. Intussen is ze uitgegroeid tot een van de oerpersonages van de reeks. Maar hoelang is de actrice nog van plan mee te draaien op de set?

Vanya Wellens raakte op haar 23ste aan de bak bij ‘Thuis’. De actrice staat dus al bijna heel haar professionele carrière op de set van de grootste soap van Vlaanderen. “Maar het was eigenlijk niet de bedoeling dat ik zou blijven meedoen. Ik zou maar een paar dagen draaien”, onthult ze nu in de podcast ‘De Thuisploeg’. En toch, twintig jaar later, denkt ze nog lang niet aan stoppen.

Op de vraag wat er voor Femke nog mag komen, antwoordt Vanya meteen: “Nog vele jaren”. “Ik zie mezelf echt niets anders doen in mijn leven dan dit”, bedenkt de soapactrice zich. “Ik voel mij hier ook echt thuis. Ik kom graag werken. Ik sta met veel plezier op om naar hier te rijden”, vervolgt ze.

Vanya hoopt dan ook vurig dat ze nog tot haar pensioen in de populaire Eén-soap mag blijven spelen. “Maar dat weet je natuurlijk nooit. We kunnen niet in een glazen bol kijken, maar ik zou dat wel heel fijn vinden”, klinkt het. Ook haar collega’s zou ze voor geen geld van de wereld kunnen missen. “Ik word hier ook zo goed omringd”, zegt de ‘Thuis’-actrice dankbaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws