Verdwijnt Yoko definitief uit 'Familie'? Actrice Cyra Gwynth praat mond voorbij TV en Radio
TV en Radio

Verdwijnt Yoko definitief uit 'Familie'? Actrice Cyra Gwynth praat mond voorbij

Verdwijnt Yoko definitief uit 'Familie'? Actrice Cyra Gwynth praat mond voorbij

Cyra Gwynth maakte onlangs bekend dat ze voor een tijdje naar haar familie in de Filipijnen trekt. Maar wat betekent dat nu concreet voor haar rol als Yoko in 'Familie'? Daarover heeft de actrice nu opvallend nieuws te melden.

Cyra Gwynth verblijft momenteel in de Filipijnen om haar familie te bezoeken. Daar zal ze ook een poosje verblijven. Zo zocht de actrice onlangs nog een huurder om van eind januari tot eind maart te wonen in haar appartement in Brussel.

"Mijn trip gaat anderhalve tot twee maanden duren, dus de kijker zal Yoko binnenkort even moeten missen", vertelt Cyra daar deze week over in TV Familie. Maar de actrice had ook goed nieuws voor haar fans. Zo verdwijnt ze niet definitief uit de soap.

Geen definitief afscheid

"Ik neem een korte break, maar keer na mijn reis zeker terug naar de set. Ik verdwijn dus niet definitief uit de serie, maar neem enkel een korte pauze om deze reis te kunnen maken. Alles is goed geregeld en gepland", aldus Cyra.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws