"Wat een geweldige cast!": Play4 lost eerste beelden van het tweede seizoen van 'Assisen' TV en Radio
TV en Radio

"Wat een geweldige cast!": Play4 lost eerste beelden van het tweede seizoen van 'Assisen'

"Wat een geweldige cast!": Play4 lost eerste beelden van het tweede seizoen van 'Assisen'

Binnenkort start het tweede seizoen van 'Assisen' op Play4. Op Instagram stelt de zender nu ook al de volledige cast voor. En dat is opnieuw een topcast geworden!

Afgelopen zomer raakte al bekend dat er een tweede seizoen aankomt van 'Assisen'. En het verhaal klinkt alvast veelbelovend. Zo wordt de 18-jarige Luna Laeremans dood aangetroffen in de stal van haar lievelingspaard. Haar grootvader, ex-jumpingkampioen en diabetespatiënt Dirk Dejager, beweert dat hij zijn kleindochter vermoord heeft met insuline. Dat deed hij naar eigen zeggen om haar uit haar lijden te verlossen na een tragische val van haar paard.

Maar volgens de ouders van Luna wilde hun dochter helemaal niet uit het leven stappen. De grootvader wordt beschuldigd van moord met voorbedachten rade maar zijn advocaat Bregt Craps haalt alles uit de kast om de jury ervan te overtuigen dat Dejager geen moordenaar is.

Topcast

Nu stelt Play4 op Instagram ook al de volledige cast voor 'Assisen: de insulinemoord'. Daarin zien we enkele oude bekenden terugkeren uit het eerste seizoen, namelijk: An Miller, Filip Peeters en Katelijne Verbeke. Maar er doen ook heel wat nieuwe gezichten hun intrede zoals Gene Bervoets, Barbara Sarafian, Willem De Schryver, Inge Paulussen, Greg Timmermans en Zita Windey. De fans zijn alvast door het dolle heen. "Wat een geweldige cast!", klinkt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws