"Zjef doet Rudi een onverwachte bekentenis, Joris probeert de brokken te lijmen": Dit staat er te gebeuren in 'Familie'

240425jorisfamilievtm
Wat staat er in de komende weken te gebeuren in 'Familie'? Dat komen we te weten dankzij het handige overzicht van TV-Familie.
Cédric blijft zich zorgen maken om Jill. Hij probeert haar te bereiken, maar zij negeert hem en wil niets meer met hem te maken hebben. Raven maakt zich intussen zorgen over de toekomst van Canned Meat. Louise wil dat Brahim klacht indient, maar Samira vindt dat geen goed idee.

CoBrew

Bij CoBrew blijven de problemen zich opstapelen. Mieke vertelt Joris dat Jan een deejay heeft geregeld voor de reünie. Onbewust brengt ze hem zo op een idee. Jamila heeft geen zin om op date te gaan. Samira vindt het goed als haar dochter weer wat buiten zou komen. Jan wil zijn tv-optreden live uitzenden in het café, maar Anna en Albert hebben al andere plannen.
Zjef doet Rudi een onverwachte bekentenis. Ze komen tot een belangrijk besef. Jelle verwijt Louise de reünie te willen saboteren. Maar Louise legt de schuld voor Veroniques beslissing bij Hanne. Joris probeert de brokken te lijmen.

Reünie

Vanessa vangt bot bij de bank en ziet de situatie somber in. Veronique wil Anna uitleggen waarom de reünie niet kan doorgaan. Leen weet nog altijd niet echt tot Jan door te dringen. Ondanks Miekes aanmoedigingen wil ze geen gesprek forceren. Jelle probeert een nieuw terrein te vinden voor zijn festival, maar er volgt al snel een nieuwe klap. Hij staat voor een aartsmoeilijke opdracht.