1 jaar na de dood van Nicole Josy: Hugo Sigal met spoed opgenomen in het ziekenhuis Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

1 jaar na de dood van Nicole Josy: Hugo Sigal met spoed opgenomen in het ziekenhuis

1 jaar na de dood van Nicole Josy: Hugo Sigal met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Afgelopen zondag werd de grote première gehouden van 'Winterrevue' in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Daarin is ook Hugo Sigal te zien. Maar een dag voor de première liep het mis.

Hugo kwam zaterdag namelijk ten val. "Tijdens een wandeling door de stad ben ik gestruikeld over een uitstekend putje om een parasol in te steken. Levensgevaarlijk! Ik ben plat op mijn buik gevallen. Gelukkig had ik een dikke jas aan, maar ik heb daarbij wel mijn pols bezeerd", vertelt de zanger bij HLN.

"De show van zaterdagavond heb ik gewoon kunnen spelen, maar na afloop ben ik toch maar naar spoed gegaan. Gelukkig heb ik mijn pols niet gebroken. Vlak voor de première heb ik van de kinesist nog wat spuitjes gekregen zodat ik het op het podium kon. The show must go on", klinkt het.

Veel geluk gehad

Dinsdag moet hij naar het ziekenhuis voor een controle. "Maar ik verwacht dat alles in orde zal zijn. Ik heb veel geluk gehad. En het klinkt misschien raar, maar Colleke heeft ervoor gezorgd dat het enkel mijn pols was. Van hierboven behoedt ze me voor alles in het leven." Nicole Josy overleed in november vorig jaar na een dodelijke val bij haar thuis in Wemmel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws