2023 oogt rooskleurig voor Ella Leyers: actrice maakt heuglijk nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

2023 oogt rooskleurig voor Ella Leyers: actrice maakt heuglijk nieuws bekend

2023 oogt rooskleurig voor Ella Leyers: actrice maakt heuglijk nieuws bekend

2023 wordt misschien het jaar waarin Ella Leyers en Rik Verheye, die zich een paar maanden geleden verloofd hebben, elkaar het jawoord geven. Maar ook het jaar waarin de actrice weer een pak vaker op het scherm zal opduiken.

Vanaf maandag is Ella Leyers te zien in de nieuwe reeks van ‘Over de oceaan’ op Play4. Maar ze is tegelijk het nieuwe gezicht in het tweede seizoen van de populaire fictiereeks ‘Fair Trade’. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. Na de exit van Kevin Janssens was er plaats voor nieuw bloed en mag de ‘De Ideale Wereld’-presentatrice straks schitteren naast hoofdrolspelers Ella-June Henrard en Peter Van den ­Begin.

Naast Ella Leyers mag ook ‘Onder Vuur’- en ‘Beau Séjour’-actrice Lynn Van Royen de originele cast vervoegen in het vervolgseizoen. Onder anderen Kamal Kharmach, Sven De Ridder, Axel Daeseleire, Peter Van de Velde en Daphne Wellens zijn opnieuw van de partij.

‘Fair Trade 2’ keert in februari terug op de Vlaamse streamingdienst Streamz, waar het eerste seizoen nog steeds hoge toppen scheert. Wellicht wordt de tweede reeks net zoals de eerste binnenkort ook uitgezonden op VTM.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws