3 weken nadat brand zijn loft verwoestte: zo gaat het nu met zanger Niels Destadsbader Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

3 weken nadat brand zijn loft verwoestte: zo gaat het nu met zanger Niels Destadsbader

3 weken nadat brand zijn loft verwoestte: zo gaat het nu met zanger Niels Destadsbader

Niels Destadsbader (35) zag begin deze maand zijn loft in rook opgaan na een zware brand. Bij Radio2 vertelt hij nu over die verschrikkelijke periode.

Normaal gezien is Niels Destadsbader op woensdagavond altijd te gast bij Radio2. Daar blikt hij vooruit op zijn muzikale show 'Ik vraag het aan'. De laatste weken was hij echter niet te horen op de radiozender omdat hij te aangedaan was door de zware brand die zijn loft verwoestte.

Woensdag 27 maart was hij opnieuw voor het eerst te horen op Radio2. Daarin vertelde hij hoe het nu met hem gaat. "Ik heb niet m’n meest prettige periode achter de rug", zei de zanger.

Dankbaar

"Ik ben nogal verdrietig geweest, maar intussen kan ik weer lachen", aldus Destadsbader. "Ik ben blij dat ik er weer uitgekomen ben. Ik ben ook heel dankbaar voor de vele lieve berichten van m’n fans. Ze stonden me zelfs op te wachten aan de ingang van de VRT", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws