6 jaar na pijnlijke breuk heeft Jelle Cleymans verrassend nieuws over de liefde Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

6 jaar na pijnlijke breuk heeft Jelle Cleymans verrassend nieuws over de liefde

6 jaar na pijnlijke breuk heeft Jelle Cleymans verrassend nieuws over de liefde

Jelle Cleymans gaat al een hele tijd weer als single door het leven. Zo’n zes jaar geleden zetten hij en zijn vriendin Katrien een punt achter hun relatie. Maar hoe zit het nu in de liefde voor de zanger?

In 2016 gingen Jelle en Katrien helaas uit elkaar. Sindsdien zagen we de zanger nog nooit met een nieuwe vriendin. Hij is happy single. “Alles draait alleen maar om mezelf, ik hoef met niemand rekening te houden”, vertelt Jelle openhartig in Dag Allemaal. De kans dat hij ooit nog voor huisje-boompje-beestje gaat, is heel klein.

“Dat maakt mij ook niet gelukkig”, geeft Jelle toe. Een vaste relatie is niets voor hem. De zanger wil zijn vrijheid koste wat het kost behouden. “Wanneer er dan eens iets gebeurt waarbij ik wél rekening moet houden met anderen, voel ik dat mij dat veel moeite kost”, klinkt het. “Ik probeer de dingen op mijn manier te doen.”

Dat was ook de reden van zijn breuk met Katrien. “Ik was ook te nieuwsgierig naar andere mensen, andere ervaringen die het leven nog te bieden had”, vertelde Jelle eerder in Het Nieuwsblad. Een klassieke, exclusieve relatie zit er voor hem niet meer in. Af en toe komt er nog wel eens een nieuwe vlam over de vloer, maar dat is dus nooit van lange duur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws