7 maanden na wanhoopspoging: opnieuw bijzonder triest nieuws uitgelekt over Bart De Pauw Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

7 maanden na wanhoopspoging: opnieuw bijzonder triest nieuws uitgelekt over Bart De Pauw

7 maanden na wanhoopspoging: opnieuw bijzonder triest nieuws uitgelekt over Bart De Pauw

Bart De Pauw werd in februari met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis na een wanhoopspoging. Nu is er helaas opnieuw zeer slecht nieuws uitgelekt over de 55-jarige televisiemaker.

Zo heeft Koeken Troef, het productiehuis waarmee Bart De Pauw jarenlang het ene succes na het andere boekte, voor het derde jaar op rij verlies gemaakt. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. In 2022 werd namelijk een verlies van 113.790 euro genoteerd.

Een jaar eerder, in 2021, maakte het bedrijf een verlies van 114.146 euro. Toch was het vooral in 2020 dat Koeken Troef rake klappen kreeg. Toen boekte het bedrijf maar liefst 336.000 euro verlies. Die verliezen hebben uiteraard te maken met de zaak rond Bart De Pauw.

Rechtszaken

Hij werd in 2021 veroordeeld voor belaging en elektronische overlast tegenover vijf vrouwen. Daarvoor kreeg hij zes maanden met uitstel. Daarna verloor hij ook de rechtszaak tegen de VRT. De VRT besloot in 2017 om de samenwerking met Bart De Pauw stop te zetten nadat er meerdere vrouwen meldingen hadden gedaan over grensoverschrijdend gedrag.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws