Aaron Blommaert klapt uit biecht over Miguel Wiels: "Nu échte Miguel leren kennen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Aaron Blommaert klapt uit biecht over Miguel Wiels: "Nu échte Miguel leren kennen"

Aaron Blommaert klapt uit biecht over Miguel Wiels: "Nu échte Miguel leren kennen"

Het zijn mooie tijden voor Aaron Blommaert. Niet alleen mocht hij zich gisterenavond tot winnaar van ‘The Masked Singer’ kronen, hij brengt volgende week ook zijn allereerste solonummer uit. Voor zijn solocarrière werkte de zanger trouwens nauw samen met Miguel Wiels. In Het Laatste Nieuws praat Aaron nu openhartig over zijn band met de producer.

Aaron ‘Tovenaar’ Blommaert brengt zijn dagen tegenwoordig meer in de studio door dan ergens anders. En dat doet hij niet alleen, hij is steeds in het goede gezelschap van Miguel ‘Champignon’ Wiels. “Ik zit nu opnieuw met Miguel Wiels in de studio en ben me geweldig aan het amuseren”, vertelt Aaron in Het Laatste Nieuws. “Er is een heel mooie dynamiek met Miguel, en sinds 'The Masked Singer' zijn we echt copains geworden”. Nu hebben de twee deelnemers elkaar pas echt leren kennen.

“Ik heb hem op een heel andere manier leren kennen”, klinkt het bij de zanger. “Qua leeftijd pas ik meer bij zijn zoon Wolf, maar het voelt niet als een vader-zoonrelatie, we zijn echte vrienden.” Bovendien zou Aaron zonder Miguel niet staan waar hij nu staat. “Wat ik nu meemaak, is altijd een kinderdroom geweest. Maar als je niemand hebt bij wie je terechtkunt en die in je gelooft, kan je dromen zoveel je wil, dan gebeurt het niet”, besluit hij. “Ik voel nu hoe leuk het is als je steun krijgt van collega's en mensen die in je willen investeren.”

“Allez, Miguel, dit meen je niet?”

Ook Miguel is meer dan tevreden over hun samenwerking. “Nog voor 'The Masked Singer' waren we al vaker bij elkaar om liedjes te schrijven en aan zijn solocarrière te werken. Maar hier is onze vriendschap sneller opengebloeid”, weet de muzikant te vertellen. Toen Aaron ging testen voor de de VTM-show was Miguel mee als begeleider. Miguel ging drie dagen voor hem testen, maar zweeg in alle talen.

“Ik moest dus ongelooflijk acteren dat ik al die mensen van de productie niet kende. Toen we allebei gekozen waren en ik hem dat opbiechtte, viel Aaron helemaal uit de lucht. 'Allez, meen je dat nu?!’”, lacht de producer.

Populair

Laatste nieuws